Om MekoPartner

En del av Mekonomen Company

Välkommen till MekoPartner –
Din pålitliga fordonspartner

MekoPartner är din trygga servicepartner. Den personliga och förmånliga verkstaden med fokus på hög service.  Vi har funnits på marknaden sedan 2006 och är en del i Mekonomen Company som är det svenska ägarbolaget till över 14 varumärken med koppling till verkstads- och fordonsbranschen.

MekoPartner är en rikstäckande verkstadskedja med etablerade verkstäder från norr till söder, på både små och medelstora orter. Vi strävar efter att alltid vara tillgängliga, var du än befinner dig.

Vi tror att det ska vara enkelt för dig att boka service eller reparation av din bil. Därför kan du smidigt boka din tid, direkt här på vår hemsida. Hur och när det passar dig – det är MekoPartner.

Professionell service för alla bilar

På MekoPartner tror vi att varje bil förtjänar högkvalitativ service, oavsett märke eller modell. Därför välkomnar vi alla bilar och ser till att din nybilsgaranti bibehålls vid varje service. Våra erfarna mekaniker finns här för att ge din bil den vård den behöver, samtidigt som du får en giltig stämpel i serviceboken – ett bevis på kvalitetsarbete och din bilens fortsatta tillförlitlighet.

Ett förmånligt och personligt alternativ

MekoPartner strävar efter att vara ett mer förmånligt och personligt alternativ till de traditionella verkstäderna. Vi förstår vikten av transparenta priser och personlig service. Därför arbetar vi nära våra kunder för att bygga långsiktiga relationer baserade på förtroende. Vårt mål är att göra bilunderhåll så smidigt och bekymmersfritt som möjligt, så att du kan fokusera på vägen framåt.

Engagemang för kvalitet och tillgänglighet

Med en passion för mekanik och ett engagemang för kundnöjdhet, fortsätter MekoPartner att expandera och förbättra vårt utbud av tjänster. Vi är stolta över att erbjuda en kombination av traditionellt hantverk och modern teknologi, vilket säkerställer att din bil får den bästa möjliga servicen. Oavsett om det gäller rutinmässigt underhåll, reparationer eller specifika problem, står vi redo att assistera dig.

Boka din nästa bilservice hos oss

Utforska skillnaden med MekoPartner och låt oss ta hand om din bil med expertis och omsorg som den förtjänar. Klicka runt på vår webbsida för mer information om våra tjänster, hitta din närmaste verkstad, eller boka din nästa service online. Vi ser fram emot att välkomna dig och din bil till MekoPartner – där kvalitet, tillgänglighet, och förmånliga priser går hand i hand.

Hitta verkstad